Vereniging Oud-Gemeenteraadsleden Den Haag

Leden van Vereniging Oud-Gemeenteraadsleden Den Haag houden contact met de stad, met elkaar en met B & W van de stad Den Haag.

Het lidmaatschap voor de vereniging van oud gemeenteraadsleden van de gemeente Den Haag staat open voor alle voormalige raadsleden, wethouders en burgemeesters.

Afscheid bestuursleden Wil Bianchi en Harrie Kampf

Op vrijdag 8 juli namen de bestuursleden van de Vereniging Oud Gemeenteraadsleden Den Haag Wil Bianchi en Harrie Kampf na jarenlang bestuurslid geweest te zijn afscheid.

Lees meer..

 

Vrijwilligersprojecten gezocht voor Piet Vink-prijs 2022

Kent u een bijzonder project of initiatief dat belangrijk is voor de samenleving, waarin vrijwilligers een grote rol spelen en waarbij tevens de bewoners uit de omgeving zijn betrokken?
Meld dit project dan aan voor de Piet Vink-prijs.

Lees meer..

Bijeenkomst 3 juni 2022
Oud gemeenteraadsleden bekijken de maquette van Amare

Op vrijdag 3 juni j.l. waren de leden van de Vereniging Oud-Gemeenteraadsleden na een periode van ruim anderhalf jaar weer in vergadering bijeen. De vergadering ging gepaard met een bezoek aan het in dit jaar in gebruik genomen cultuurcentrum Amare.

Lees het verslag met foto’s

 

 

Commissieleden op de fiets in 1978

Deze oude foto van dook op via Youtube. We zien leden van de raadscommissie Verkeer en Vervoer op de fiets met o.a. vlnr: (met arm linksaf) wethouder Klomp, Johan Bakker, Joop te Velde, Jan Geleijnse. Wil Bianchi (met baard) is ook zichtbaar.

Raadsleden op de fiets 1978

Verzoek penningmeester:

Denk aan het betalen van uw contributie vóór 1 juli, zie pagina Lidmaatschap